Informatie

U wilt misschien meer informatie  over de diensten en tarieven Gerust Geregeld. Dan zijn er 2 mogelijkheden waarop u met ons in contact kunt komen

1  U kunt mij een mailtje sturen naar: lonneke@gerustgeregeld.nl en u ontvangt binnen 12 uur een email van mij terug, als u uw telefoonnummer in de mail vermeld zal ik daarna telefonisch contact met u opnemen.

2  U neemt rechtstreeks contact met mij op via 035-533 99 27. Indien ik u niet direct te woord kan staan kunt u een voicemailbericht inspreken met uw naam en telefoonnummer, ik bel u altijd binnen 4 uur terug.

 

Het eerste informatiegesprek is altijd gratis en helemaal vrijblijvend

Als u mij uitnodigt voor een informatiegesprek is het handig om direct af te spreken in het huis dat moet worden verhuisd.  Zo hebben we de verhuissituatie meteen bij de hand en kunt u aangeven wat uw vragen zijn en wat er moet gebeuren. Als ik een goed overzicht heb op de situatie en alle wensen kan ik meestal direct een richtlijn geven van de kosten.

Vervolgens maak ik een offerte met een planning. Als u akkoord gaat met de offerte ga ik voor u aan de slag en kunt u de verhuizing met een gerust hart tegemoet zien.