Referenties

‘Wat was Lonneke een geschenk uit de hemel. Ze heeft zoveel stress weggenomen en ontlast. Ze dacht aan alles en nam alle tijd. Mijn peetouders (beide in de 90) konden helemaal ontspannen en aan hun volgende fase beginnen. We zjjn Lonneke dankbaar! ‘

Martine, Hilversum – Augustus 2023

 

Hierbij onze dank voor je geweldige bijstand en om te zeggen dat je “Gerust Geregeld” volledig hebt waargemaakt.

Fam Steenbeek, Baarn – Juli 2023

 

Lonneke is een verademing in lastige tijden, ze zorgt letterlijk voor lucht. Met de zorg voor mijn twee zieke ouders was de verhuizing van hen erbij niet mis. Op liefdevolle en zeer doortastende wijze zorgde Lonneke ervoor dat dit voor ons behapbaar werd. Ze nam de regie en liet ons tegelijkertijd alle vrijheid om dat op te pakken wat we nog wel zelf wilden doen. Ze zorgde ervoor dat binnen twee dagen mijn ouders letterlijk in een gespreid bedje terecht kwamen, en ook nog één die leek op ’thuis’ – het zorgde voor een soepele overgang voor mijn dementerende moeder en gaf mijn vader veel rust. En mij ook. Ik constateer dat ik de laatste tijd iedereen en overal over Lonneke vertel, ze is dan ook een echte topper die ik alle kinderen die hun ouders gaan verhuizen gun!

Isabelle Peper, Bussum – 2022

 

Weer veel dank met het begeleiden van de verhuizing van onze vader. Een paar jaar geleden heb je ons ook al zo goed en professioneel geholpen. Als emeritus hoogleraar had onze vader in zijn jaren dertig huis een hele grote studeerkamer stampvol met studieboeken. Ook was hij zijn leven lang een verwoed verzamelaar van literatuur en poëzie. Het was een uitdaging om hier orde en overzicht te creëren en om een verdeling te maken wat wel en niet mee kon naar de nieuwe, kleinere woning….maar dat is jou met jouw geduld en toewijding gelukt. Met zorg heb je de hele verhuizing begeleidt en gecoördineerd in goede communicatie met onze vader en ons. Veel spullen kregen via de veiling, kringloop en  antiquariaat een nieuwe bestemming. Je hebt  bij mijn vader en bij ons veel zorgen weggenomen.

 
Fam. Meertens, Hilversum – April 2022
 
 

Na het overlijden van onze moeder stonden we in haar appartement in het zorgcentrum rond te kijken en wisten niet zo goed waar we moesten beginnen met alle spullen en meubels, wat is er nog bruikbaar voor een 2e leven en wat kan weg? Gelukkig was er een medewerkster binnen het zorgcentrum die goede ervaringen had met “Gerust Geregeld “ bij de verhuizing van haar ouders. Ze gaf ons een foldertje met de informatie. Lonneke kwam kijken en gaf ons een gerust gevoel omdat ze meteen al aangaf dat ze voor heel veel spullen een oplossing had, zelfs voor de plantjes! Veel spullen kregen hierdoor een 2e leven wat ons een gerust gevoel gaf. Waardevolle spullen bracht ze naar t veilinghuis. We hoefden zelf niets meer te doen, Lonneke regelde alles tot en met de schoonmaak nadat het appartement leeg was. Hier was t zorgcentrum heel tevreden over en wijzelf ook. Beste Lonneke, je hebt t geweldig gedaan!

 

R. Appelboom, Baarn – 2021

 

Opnieuw veel dank, deze keer voor je snelle en effectieve hulp op zo’n korte termijn bij het zorgvuldig leeghalen van het appartement van mijn moeder. Je betrouwbare netwerk van verhuizers, taxateurs, veiling, reparateurs, e.d. was onmiddellijk inzetbaar. Het was een pak van mijn hart. Een paar jaar geleden was je ook al zo zorgvuldig en effectief bij de veel omvangrijkere klus van het opruimen van het huis van mijn ouders en de verhuizing van mijn moeder naar het Rosa Spier Huis. Je hebt toen zelfs verschillende keren stap voor stap en met veel geduld mijn moeder geholpen met het rangschikken van al haar bewaarde briefjes, aantekeningen, enz.

 

Met hartelijke groet, Reinier Brakema, Laren – 2020

 

Een verbouwing en verhuizing is een hele klus. Daar konden we wel wat hulp bij gebruiken. Dat hadden wij gevonden in de persoon van Lonneke ,,Gerust geregeld”. Dat was heel fijn. Lonneke kan heel veel doen, maar je bepaalt zelf wat je zelf wenst te doen en wat je Lonneke  laat doen. Dat gaat in heel goed overleg. Ze heeft ook veel connecties met bedrijven wat heel handig is.Al met al een aanrader. Onze verhuizing is dan ook naar wens verlopen.

 

Mw. T. Blank, Baarn – 2019

 

 

Mijn vader moest vanwege zijn situatie op korte termijn verhuizen, er kwam opeens een kamer vrij in een verzorgingshuis. Omdat ik als zoon fysiek beperkt ben en de verhuizing voor hem veel te belastend zou zijn om mee te maken hebben we Lonneke van Gerust Geregeld ingeschakeld om de verhuizing te regelen. Zij is in het huis gaan kijken en heeft foto’s genomen, via de telefoon en mail hebben we alles heel goed doorgesproken. Lonneke heeft een plan voor de inrichting gemaakt. Mijn vader is tijdens de verhuizing ergens gaan logeren en toen hij in het verzorgingshuis kwam trof hij zijn kamer helemaal ingericht aan. Compleet met de kast waarin zijn verzamelingen stonden, precies zoals het stond in zijn eigen oude huis. Die herkenbaarheid is heel belangrijk voor hem, zo is de sfeer van zijn oude huis ook helemaal bewaard gebleven. Het was voor ons een ideale uitkomst om het zo te regelen.

 

E. van der Voort, Hilversum – 2019

 

 
 

Een grotere steun op het gebied van organisatie, wegnemen van zorg over onoverzichtelijk grote projecten, behoud van vrede binnen ons gezin en inzicht in moeders ziekteproces, kan ik me niet voorstellen. Lonneke, Gerust Geregeld is die steun.
Gedurende 3 jaar heeft Lonneke mijn Alzheimer moeder, mijzelf als dochter en mijn broer intensief geholpen met een langdurend proces van afscheid nemen van spullen, van keuzes maken, begrip voor moeders ziekte en bijkomende complicaties.
Ze heeft allereerst samen met toen redelijk functionerende moeder het grote huis van zolder t/m kelder uitgekamd en daarmee de vrede kunnen bewaren binnen ons gezin waar conflicten op de loer lagen. Daarna heeft ze van groot huis naar appartement en van appartement naar tehuis de verhuizing verzorgd: alles uitzoeken, kleding naar de juiste adressen, spullen naar betrouwbare boedel, veilinghuis afgehandeld en de verhuizing gemanaged. Ze werkt bescheiden en vult aan, zonder de boel over te nemen, tenzij dat onze wens was. Ik beveel Lonneke aan uit de grond van mijn hart, mede namens mijn broer en mijn moeder.

 

Christine Meijer Swantee, Huizen – 2016/2019

 

Echt Gerust Geregeld!
Eind 2018 heeft Lonneke de verhuizing voor mijn buren geregeld waarvoor ik mantelzorgster was. Het 80 + stel verbleef op dat moment in een revalidatiecentrum en moesten “plotseling” hun huis verlaten (door valpartijen). Ze werden na het revalidatiecentrum, ieder naar een eigen appartement in een zorginstelling verwezen, dit in verband met verschillende indicaties. Lonneke heeft alles, maar dan ook echt alles geregeld in een zeer korte tijd. Aan de hand van foto’s uit hun eigen woning, hebben mijn buurtjes uitgezocht wat voor hen belangrijk was om mee te verhuizen én er is ook nog een splitsing voor twee appartementen gemaakt, die uiteindelijk compleet werden ingericht. Ze deed dit met zo veel kalmte, rust en vrolijkheid dat zij volledig vertrouwden op haar hulp. Ook de nazorg en “de puntjes op de i” (bijvoorbeeld een extra pyjama en wasmand aanschaffen) is zo prettig. Ze denkt werkelijk aan alles en voert het ook zelf uit. De woning is uiteindelijk na de verhuizing ook door Lonneke, compleet leeg en netjes opgeleverd aan de woningbouwvereniging. De partijen waar Lonneke mee samenwerkt, zoals verhuizers en  boedelruimer waren ook prettig in de omgang en kwamen betrouwbaar over. Ik geef zelf niet graag iets uit handen, maar in verband met drukte heb ik dat in dit geval wel gedaan en dat is mij zo goed bevallen, dat ik Lonneke daarna nog een keer voor mijzelf thuis heb gevraagd om te helpen met ontspullen.

Twee maanden geleden heeft Lonneke ook de verhuizing van mijn ouders verzorgd. Soms kun je als kinderen niet bij alles helpen. Bijvoorbeeld bij het weg doen of geven van spullen, daarbij kunnen ook emoties bij komen kijken en ook daar kan Lonneke zeer goed advies over geven. Of weet anderen (instellingen) er blij mee te maken. Je voelt dan niet dat alles “zo maar” wordt weggegooid. Ook deze verhuizing was weer top geregeld. Ik heb alles los- én over gelaten aan Lonneke. Ik voelde mij gerust en ontzorgd. Heel prettig is ook dat niet alles tijdens kantoortijden hoeft, want dan ben je meestal bezet. Dus lieve Lonneke, hartelijk dank en tot een volgende keer, want die komt zeker.

 

Belinda, Baarn – 2018/2019

 

In 2015 besloten mijn oom en tante te verhuizen naar een seniorenappartement. Ergens hadden ze een foldertje gekregen of gevonden van Gerust Geregeld. Het eerste contact gaf al gelijk een goed gevoel. Mijn oom en tante woonden in een groot huis en hadden veel verzameld over de loop der jaren. Met heel veel geduld en inzicht heeft Lonneke ze geholpen met uitzoeken wat er mee kon verhuizen. Spullen die weg konden werden op een zorgvuldige wijze weggevoerd naar de veiling of werden door een betrouwbare boedelmakelaar opgehaald. Mijn oom en tante waren erg verknocht aan hun verzameling. Het was voor hun fijn om geholpen te worden door iemand die met interesse en respect omging met hun spullen.  Ze weet ook goed spullen op hun waarde te schatten. Mijn tante is eind 2015 overleden. Dit jaar is mijn oom verhuisd naar een verzorgingshuis en kort daarna overleden. Ik heb Lonneke weer ingeschakeld voor een paar praktische zaken. Dit keer waren het geen grote verhuizingen. Lonneke denkt wel graag mee en kan in korte tijd iets regelen. Dat was wel handig omdat er niet veel tijd was. Ik zou Lonneke zeker aanbevelen voor een verhuizing. Ook omdat ze altijd een oplossing weet te vinden voor kleine onverwachte dingen die er kunnen gebeuren. Het is echte een geweldige steun in zo’n hectische periode.

 


Lodewijk Le Grand, Baarn – 2015/2019

 

Via een vriend kregen we het advies om met Lonneke van Gerust Geregeld contact op te nemen toen we het huis van onze moeder moesten opruimen na haar overlijden. Ze gaf ons tijd voor dit proces, maar ook op de juiste momenten advies om samen met de familie deze fase goed af te ronden. Het zoeken naar een goede bestemming voor spullen die we niet mee wilden of konden nemen naar onze eigen huizen gaf ons letterlijk en figuurlijk ruimte.  Wat ik nog zou willen toevoegen is dat zij steeds goed bereikbaar was via e-mail en telefoon, ook buiten kantooruren hetgeen voor onze  “drukke” levens een uitkomst was.

 


Fam. Hof, Zetten – 2019

 
 
Via via ben ik aan Lonneke gekomen. Zij heeft mij enorm geholpen een heel groot huis leeg te halen en tussen door gaf ze me kledingadviezen. Ook zorgde ze dat de verhuizing naar een appartement goed verliep. Kortom zij ging zeer professioneel te werk. Ze had op alle mogelijk terrein een groot aantal adressen waarvan je bij een ontruiming dankbaar gebruik kon maken. Lonneke erg bedankt!
 

Een hartelijke groet, Gerda, Huizen – 2018

 

Na het overlijden van mijn moeder was het aan mijn zus en mij om haar huis leeg te halen. Een beladen klus die door onze emoties, drukke levens en geografische afstand veel tijd vroeg. In theorie hadden we alles goed voor elkaar, maar de daadwerkelijke uitvoering kwam moeizaam van de grond. Zo verstreken de weken. Lonneke heeft ons op een warme én kordate manier over een drempel geholpen. Ze voelde ons goed aan en omschreef zo mooi hoe ze via het huis toch nog mijn moeder een beetje leerde kennen. Heel bijzonder. En even later waren we volop met ons drieën spullen aan het verslepen en inpakken. Heel doelgericht en gestructureerd. We hebben die dag in alle opzichten veel bereikt en dat heeft nog steeds een goede uitwerking.

 


Josien Zeeman, Sibrandahuorren / Haren – 2018

 

Deze zomer moesten we onze moeder en stiefmoeder verhuizen. Dat dit niet zonder problemen zou gaan verlopen stond vast. Daar geen van de kinderen in haar buurt wonen en de normale werkzaamheden die gewoon doorgaan tijd kostbaar maken, zijn we na overleg om wat extra hulp in te schakelen in contact gekomen met ‘Gerust Geregeld’, dat adverteerde met vrij vertaald; “Wij kunnen als u dat wilt de verhuizing voor uw vader of moeder helemaal regelen tot en met het uiteindelijk bezemschoon opleveren van het oude huis”. Dat daar een paar stapjes tussen in zitten moge duidelijk zijn. En kan ze het niet zelf dan heeft ze een netwerk van mensen die alles kunnen, normale prijzen rekenen en die voor zover wij er gebruik van hebben gemaakt spot-on werk hebben afgeleverd. Achteraf kan ik alleen maar zeggen dat ik Gerust Geregeld zonder schromen durf aan te bevelen zelfs als je er helemaal niet zelf bij kunt zijn door omstandigheden. Wees dan gerust want het wordt geregeld en hoe! Lonneke is voor mij en mijn Stiefmoeder een warme ervaring geweest die niet alleen materieel de dingen regelt maar ook oog heeft voor de emotionele kant van de zaak en daarbij opa/oma/vader of moeder veilig over de drempel helpt (zou bijna zeggen draagt…) naar de nieuwe en bijna altijd te kleine nieuwe woning!

De verhuizer wil ik ook even apart vermelden; Nico Staalman van Staalman Verhuizingen uit Hilversum, warm aanbevolen. Een schappelijke offerte + een superfijne service. Ook in de vorm van  een kleine na-verhuizing de volgende dag die niet was afgesproken. Gewoon wat extra Service. Ook voor zijn personeel  een dikke 10+. Inpakken uitpakken schuiven en meten, niets was ze te veel en bovenal vriendelijk en beleefd naar mijn stiefmoeder.

Dhr. O.F. Meijers, Laren – 2018

 

 “Gerust geregeld” is een uitstekend gekozen naam omdat Lonneke Jansma deze helemaal waarmaakt. Gerust Geregeld is mij destijds aangeraden door een familielid omdat mijn moeder verhuisde naar een verzorgingshuis en het ouderlijk huis ontruimd moest worden; een grote en ook emotionerende klus. Lonneke heeft ons heel veel zorgen uit handen genomen en alles wat er te regelen viel voorbeeldig afgehandeld. Zij leefde zich in de situatie in, dacht met ons mee en dacht vooruit. In haar communicatie naar ons was ze aldoor betrokken, helder en efficiënt. Het leeghalen van het huis, de schoonmaak en afspraken met makelaar en andere betrokkenen heeft zij geheel zelfstandig en tot in de puntjes uitgevoerd. Daarbij hield ze altijd een opgewekt humeur. Ook de prijs-kwaliteit verhouding van “Gerust geregeld” is prima in orde.  Wij kunnen Gerust Geregeld van harte aanbevelen!

Annemarie en Marjanne Heijkoop, Amersfoort – 2017

 

Wat was het gisteren geweldig fijn thuiskomen in een gezellig huis met al m’n dierbare spulletjes al mooi uitgestald in de keuken en een bos bloemen op tafel.
Het blijft confronterend dat ik zelf zoo beperkt ben in m’n energie en kunnen, maar dit was wel een hele mooie start van een nieuwe periode.

Michaëla du Pon, Lunteren – 2016

 

 

 Mijn ouders gingen verhuizen van de woning waar ze al meer dan 40 jaar woonden, naar een seniorenappartement. Er moest heel veel opgeruimd, uitgezocht en geregeld worden. Natuurlijk wilden wij als kinderen helpen. Maar omdat er zoveel geregeld moest worden, hebben mijn ouders Lonneke van Gerust Geregeld ingeschakeld. En wat heeft Lonneke fantastisch werk verricht! Zij behield het overzicht, wist precies wanneer wat gebeuren moest. Ze regelde ook extra dingen voor mijn ouders, zoals bijvoorbeeld de aanschaf van seniorenbedden. Mijn ouders moesten veel wegdoen en vonden het moeilijk om te beslissen. Lonneke hielp ze daarbij op een heel respectvolle manier. Zo kon de verhuizing plaatsvinden, zonder al te veel stress voor mijn ouders. Ze hielp ons als kinderen ook bij de afwikkeling van zaken rond het oude huis. Gerust Geregeld is echt een aanrader!

Marijke Glas, Soest – 2016

 

Gerust Geregeld is een uitstekende gids geweest in de chaos van de verhuizing van mijn zus. Trefzeker en doel bewust gaat zij haar gang, en alles staat op een plaats die linkt naar de verlaten woning.

Tineke van Eik, Baarn – 2016

 

Met mijn leeftijd, 53, ben ik niet een echte senior, maar vanwege mijn kwetsbare gezondheid kon ik ook gebruik maken van Gerust Geregeld.
Door de dienst van Lonneke ben ik volkomen stressloos en onbezorgd  verhuisd. Ik heb geen omkijken gehad naar de verhuizing.  Zij kan werkelijk alles voor je regelen, denkt mee en denkt verder. Het contact was vanaf het begin erg prettig. Ik kan zelf niet lopen en Lonneke deed daarom ook af en toe een boodschap voor mij.
Ik heb dan ook geen hulp van anderen nodig gehad rond de verhuizing.
Ook de nazorg was uitstekend. Het project wordt pas afgerond als alles geregeld is.
Ik ben blij dat ik de weg naar Gerust Geregeld heb gevonden!

Marjolein Bakker, Amsterdam – 2016

 

Lonneke Jansma heb ik leren kennen als verhuisplanner en -assistent van mijn tante, een markante vrouw met hoge eisen. Lonneke maakt een uitgebreide inventarisatie en planificeert met uitgebreide offertes naar alle partijen, ze communiceert duidelijk en waarschuwt voor te hoge verwachtingen, waardoor het eindresultaat altijd hoogwaardig en zonder verrassingen is. Zij blijft rustig in crisistijd, is betrouwbaar en verdient snel een plaats in de familie door haar bescheidenheid. Haar verhuisservice is een echte aanrader. Haar kwalitatieve netwerk is een enorme hulp in de goed geoliede machine van haar bedrijf. Gerust Geregeld maakt zij waar!

Eric Vente- Arts – Mw. Vesseur – Murk Jansen, Baarn – 2016

 

Verhuizen met hersenletsel is nogal een opgave. Omdat ik weinig energie heb en moeite het overzicht te bewaren kon ik wel wat hulp gebruiken. Dus schakelde ik Lonneke van Gerust Geregeld in. Dat heeft me een hoop stress bespaard. Ik hoefde nu alleen met Lonneke te communiceren en zij regelde verder alles. Zij maakte de afspraken met de klusjesmannen en de verhuizers, regelde de oplevering van mijn oude woning en overzag de hele verhuizing. Ik verliet mijn oude woning zonder ook maar één ding ingepakt te hebben en kwam in mijn nieuwe woning waar alles al op zijn plek stond. Wat een luxe!

Roosmarijn, Amsterdam – 2015

 

Wat wij niet konden deed jij met veel passie. Je bent daardoor heel veel steun voor mensen in moeilijke en droeve tijden.

Dhr. J. van Ingen Schenau, Den Haag – 2015

 

Lonneke levert precies wat ze belooft – plus een hele hoop meer. Dankzij haar hulp werd onze last als mantelzorgers enorm verlicht bij de verhuizing van mijn vader naar een appartement. Zij heeft zelf een nieuwe dienst ontwikkeld die naadloos past op de vraag van klanten, en die nauw aansluit bij de diensten van anderen. Daardoor wordt het hele verhuisproces op rolletjes gezet. Verhuizen, zeker je ouders verhuizen, is geen routineklus. Schakel Gerust Geregeld in, en opeens hoef je je alleen nog maar bezig te houden met wat echt persoonlijke beslissingen zijn. Ik zal Lonneke dus zeker aanbevelen aan iedereen die hulp zoekt bij een verhuizing. Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Hoge integriteit, Creatief

Doorle Offerhaus, Utrecht – 2014/2015

 

Lonneke Jansma is een vakvrouw, die met haar grote kwaliteiten nauwkeurig afstemt op de hulpvragen die wij als familie hadden bij de verhuizing van mijn bejaarde ouders. Haar ondersteuning was een verademing.

Beertje de Boer – Arts, GGZ systeemtherapeut, Utrecht – 2014

 

Mijn schoonmoeder begint stilaan te wennen in haar nieuwe appartement. Ze heeft al een aantal leuke contacten en vindt haar kamer nog steeds prachtig. Ze voelt zich er heel erg thuis. Dat is zonder meer aan jou te danken. Jij hebt de goede keuzes gemaakt bij de selectie van wat er mee moest en bij de aankleding en inrichting van de kamer. Ik wil jou heel hartelijk bedanken voor je inzicht in de problematiek bij de verhuizing van ouderen, je professionele aanpak en de absoluut prettige samenwerking.

Mw. M. Visser – Van Wauwe, Soest/België – 2013

 

“Our family hired Lonneke to work with our elderly (88) widowed mother in preparing her to move to assisted living. This process took about 4.5 months. During this period, Lonneke first paid weekly visits to our mother to help her decide what to move to the apartment. She won our mother’s trust quickly. Winning trust was an essential component of being a positive intervention in this whole process. Lonneke also dealt with service companies and with the assisted living complex where our mother has now moved. During the last 6 weeks of the process, we hired her for additional hours and we never regretted that. Lonneke provided punctual reports to us every week, often thought ahead of us and was very thoughtful and considerate (yet firm) throughout the entire period. Having a neutral outsider involved in this complex process can be a real added value, as elderly parents aren’t necessarily keen to take advice from their children, no matter how old they are or how good the relationship is. But the neutral, yet compassionate outsider can bring in the much needed balance and this is what Lonneke managed to do. After our mother had moved, she also prepared the house so that it can be put on the market. In short, I highly recommend Lonneke and her company to anyone who faces this situation. We couldn’t have done it without her services. “Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Op tijd, Hoge integriteit”

Elisabeth Kosters, Nova Scotia, Canada – 2013

 

Eind april 2013 verhuisde onze moeder vanuit het huis waar ze ruim 30 jaar daarvoor had gewoond naar haar nieuwe woonomgeving. Aanloop ernaar toe, de verhuizing zelf en de periode van gewenning alsmede het opruimen en schoonmaken van het oude huis verliepen dankzij de onvermoeibare inzet van Lonneke heel voorspoedig. De nieuwe flat ziet er mede dankzij Lonneke’s oog voor detail en grote lijnen uit als het oude huis, hetgeen de ‘landing’ makkelijker maakte. We hadden dit proces zonder de diensten van Lonneke niet zo goed kunnen voltooien. Haar dienstverlening is fantastisch: professioneel en met compassie.
Wij raden families die in deze situatie verkeren de diensten van Gerust Geregeld van harte aan.

Fam. Kosters, Baarn – 2013

 

Toen ik, vanuit New York, mijn appartement in Utrecht verkocht, heeft Gerust Geregeld de hele verhuizing voor mij geregeld. Lonneke Jansma, van Gerust Geregeld, heeft al mijn spullen geïnventariseerd, ingepakt en laten verhuizen naar een opslag en het appartement leeg en schoon opgeleverd aan de makelaar.  Daardoor kon ik in New York blijven, dit heeft mij veel tijd en zorg bespaard. Lonneke bedankt voor de zeer professionele service!

Mark Watchus, vice president at Rabobank International, New York – 2012

 

Lonneke is goed georganiseerd en maakt een moeilijke klus overzichtelijk. In een lastige situatie neemt zij veel zorgen weg. Ze weet de weg en kan alle noodzakelijke ondersteuning regelen. Lonneke is een super vakvrouw en is heel betrokken. Een redder in nood, zonder haar had ik niet in een hele korte tijd mijn tante van Den Haag naar Amersfoort verhuisd.

Diana de Beer/Mw. Schreurs, Den Haag/Amersfoort – 2012

 

Lonneke is een echte professional, ze legt de juiste keuzes voor en adviseert adequaat over de te kiezen oplossingen. Ze is betrokken en zet zich volledig in met een “hands-on” aanpak waar dat nodig is. Lastige klussen maakt ze overzichtelijk en je laat met een gerust hart zaken aan haar over. In het kort: Met Lonneke is het werkelijk “Gerust Geregeld.

Hans Maes, Huizen – 2012

 

Door omstandigheden had ik te weinig tijd besteed aan mijn administratie, ik had uiteindelijk geen overzicht meer. Lonneke heeft mij geholpen met het op orde brengen van mijn administratie èn ze heeft me geholpen met het opstellen van een CV. Het resultaat was dat ik direct werd uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek en een paar dagen later een nieuwe baan had.

Peter, Utrecht – 2012