Werkwijze
 

1  Tijdens een vrijblijvend informatiegesprek nemen we uw wensen samen door en maken we een ronde door uw huis.

2  U ontvangt een vrijblijvende offerte met een plan van aanpak. Gaat u hiermee akkoord dan ontvangt u een overzichtelijk stappenplan met een tijdsplanning van alle werkzaamheden die moeten gebeuren.

3  Vervolgens gaan we voor u aan de slag. Bij een verhuizing beginnen we met het aanvragen van offertes bij andere dienstverleners.

4  Voor alle spullen die na het opruimen en selecteren geen bestemming meer krijgen in uw nieuwe huis, gaan we op zoek naar een andere nuttige bestemming. Dit kan zijn een veiling of antiekwinkel, de kringloopwinkel of een goed doel.

 

In overleg met betrokken familieleden
Gerust Geregeld werkt voor zover gewenst altijd samen met de familie. Via mail en whatsapp zorgen we dat familie ook op afstand betrokken blijft bij het verhuisproces.

Als er geen familie is
Is er geen familie dan kunnen wij de hele verhuizing regelen, van A tot Z. Zelfs als de persoon die moet verhuizen bijvoorbeeld in het ziekenhuis of revalidatiecentrum verblijft.

Mantelzorgondersteuning na de verhuizing
Gerust Geregeld biedt, op exclusieve schaal, persoonlijke assistentie en mantelzorgondersteuning, als blijkt dat er ook na de verhuizing nog persoonlijke aandacht en ondersteuning nodig is.

Dementie en verhuizen
Wij hebben veel ervaring met het coachen van mensen met dementie tijdens het verhuisproces. Dit komt ook terug in de wijze van inrichten van het huis en het waarborgen van de eigen sfeer en veiligheid.

Daarbij hebben we een eigen werkmethode ontwikkeld waardoor we mensen met wat verder gevorderde dementie toch zoveel mogelijk kunnen betrekken bij hun eigen verhuizing zonder hen over alles vragen te hoeven stellen omdat dit zeer belastend en vermoeiend kan zijn. Als dat gewenst is zorgen we voor uitgebreide verslaglegging naar familie.